AVLOPPSSPOLNING I LUND

Spolbilen i Syd hjälper dig så snabbt som möjligt. Genom spolning kan vi åtgärda stopp i avloppet i Lund. Vi har jour och spolbil som gör att vi snabbt kan vara på plats, närsomhelst på dygnet, och hjälpa dig med avloppsspolning i Lund.

0727 14 16 18

Jour dygnet runt

Övriga ärenden

spolbilen.syd@gmail.com KONTAKTA OSS

0727 14 16 18

Jour dygnet runt

Övriga ärenden

spolbilen.syd@gmail.com KONTAKTA OSS

Vad folk säger

Snabb service och trevligt bemötande. Kan rekommenderas.

Jörgen Österlind

Professionell, snabb och bra service. Kan starkt rekommendera!

Nick Eksell

Kanon service, vet verkligen hur man bemöter kunder, rekommenderas till 100%

Peter Dahlstrand

Snabbt på plats & oerhört bra kundbemötande. Gjorde ett bra jobb & bättre pris än andra företag. Mycket nöjda ⭐️

Mimmi

Super bra service. Mycket kunnig. Kommer snabbt. Utan tvekan att jag skulle jag ringa spolbilen i syd igen.

Andreas Bergström

Mycket professionellt utfört, super bra bemötande. Rekommenderas STARKT!!!!

Joakim Karlsson

Vill ge spolbilen Syd högsta betyg! Kunnig och noggrann. Bra pris dessutom. Kan verkligen rekommendera dem.

Paul Malmberg

Kanonservice, kom snabbare än utlovat och löste problemen UA. Kommer anlitas igen.

Petter Jönsson

Är jätte bra kom direkt när jag ringde och utförde ett professionellt jobb. Rekommenderas stort.

Josef Azzam

Enormt kunnig, noggrann, service inriktad. Bra pris. Så nöjd och rekommenderas varmt!

A L

Mycket professionell och kunnig. Enastående service. Mina bästa rekommendationer

Romana Kovacevic

Fixa alla problem. Det va renare på golven när han va färdig än när han kom. Ett proffs helt enkelt.

Olof Hult

Bra och snabb service, rekommenderas varmt.

Dragan Sweden

Bra service, ROT-avdrag fungerar bra. Billigt o bra, kan varmt rekommendera spolbilen i syd ab.

Mats Jonassen

Kanon service och bemötande! Hade möjlighet att rycka ut snabbt vilket är guld värt. Rekommenderas starkt!

Victor Visala

Bra service trevligt bemötande var mycket noga. Ringde förmidagen kom klockan 4. Bättre kan det inte bli.

Hasse Nordström

Anlitade i samband med husöverlåtelse i egenskap av köpare. Snabba, effektiva och initiativtagande kombinerat med ett mycket trevligt bemötande.
Rekommenderas!

Gustav Malmholm

Trevlig, engagerad och brinner för sitt arbete. Fick snabb hjälp efter översvämning i källaren. Tack för hjälpen!

Sandra Oddmo

Absolut världsklass. Trevlig, kompetent, ansvarstagande, lugn, trygg. Ser till att allt funkar och lämnar inte förrän allt är klart. Helt fantastiskt!

Jonas Hansson

Mycket proffsigt arbete. Jag kan varmt rekommendera detta företag.

Lao Tran

Christoffer var väldigt trevlig, professionell och snabb. Vid eventuella problem i framtiden kommer jag kontakta Christoffer igen.

Zvonko Salic

Kunnig. Tar jobbet på allvar. Vi hade ett mindre stopp. Han upptäckte och visade oss även ett dolt läckage på ett rör som låg inbyggt i en låda. Imponerande. Instämmer med alla andra här. Bättre finns nog inte bättre i branschen.

Nils Lennart Knutas

Gott m hantverkare som vet vad de gör! Rör nu rensade o spolade. Så himla smidigt -trots fastrostad renslucka mm gick allt som en dans. Spolbilen rekommenderas varmt!

Josefine Forsell

Otroligt kunnig, engagerad och väldigt hjälpsam. Otroligt nöjd med all hjälp jag fick att lösa mitt havererade avlopp.

Gunilla Hallberg

Bra service, trevligt bemötande och bra på att förklara! Var noga, hittade felet och fixade det snabbt. Ringde på förmiddagen och fick hjälp på kvällen. Rekommenderar starkt detta företag.

C Klintberg

Trevligt bemötande och duktig hjälpsam. Kommer anlitar flera gånger om det behöver. Bra jobbat idag 2021/03/16 i Munka-ljungby 🙂

Trung Vu

Mycket bra bemötande redan i telefonen. Han kom på utsatt tid och var lika trevlig på plats och var noggrann och smutsade inte ner något. Tog även av skorna och torkade noggrant efter sig. Vi rekommenderar starkt spolbilen i syd.

Jessica Brogård

Snabbt på plats, väldigt kompetent, och MYCKET bättre utrustning för att filma rören än Avloppsjouren. Avloppsjouren sa att vi hade ett sprucket rör som behövde grävas upp och bytas. Spolbilen i Syd kunde tydligt se att det inte var fallet, utan att det var en dålig skarv i kommunens rensbrunn. Rekommenderas varmt!

Per Haglund

Bästa tänkbara service. Kommer lätt att rekommendera företaget till vänner som är i behov av spolbil.

Camilla Olofsson

Snabb service och trevligt bemötande. Problemet avlöstes snabbt och smidigt. Plus var också när man hade produkter med sig och kunde göra de justeringar som behövdes göras direkt. Super nöjd med resultatet, rent och snyggt när man färdigställt. Kan varmt rekommendera!!

Kenneth Rundqvist

Exceptionell service när vi upptäckte att vi hade totalstopp i avloppet en lördagsmorgon. Spolbilen var på plats inom en dryg timme och hade löst problemet ungefär en timme senare till fast pris vi fick över telefon! Rakt igenom professionellt bemötande, förklarade hela tiden vad han gjorde och höll rent och prydligt omkring sig medan han jobbade. Får vi problem i framtiden ringer jag definitivt Spolbilen i Syd igen, supernöjd kund!

Olof Persson

Hantverkare av den riktigt goda sorten! Klara besked och trevligt uppträdande, kommer i tid, prisvärt, gör ett bra arbete och ger dessutom gratis värdefulla tips. När vi upptäcker att vi glömt ett ställe kommer han senare tillbaka och ordnar det också utan pristillägg!!! Låt honom serva innan problem, det lönar sig.

Meg Nordin Grimmestam

Toppen jobb och resultat! Ett företag som gör vad som behövs för att man ska känna sig nöjd. Rent, snyggt och trevligt bemötande när de utför sitt arbete. Så professionella som man önskar hantverkare och leverantörer att vara!

Henrik Ljungdahl

Fantastiskt service och ett väldigt proffsigt arbetssätt, kan bara rekommendera detta företag. Tveka inte att kontakta Christoffer.

Thomas Backlund

Ett suveränt företag. Kom exakt som avtalat med sin fullastade servicebil. Christoffer, en sådan trevlig person. Han löste alla våra problem och spolade samtliga ledningar, var till och med uppe på taket och spolade. Inte nog med det. Han var mycket noga att inte lämna några spår efter sig. Hade alltid en Ajax flaska i beredskap. Spolbilen syd kan verkligen rekommenderas när helst du har ett avloppsproblem. Fick fakturan vi e-mail några timmar senare. Ännu en glad överraskning, billigare än utlovat.

Fantastisk proffsig, kunnig och hjälpsam. Löste vårt problem i huset mitt i natten, snabbare än blixten. Återkopplade, samt återbesök för att kolla så att allt funkade som utlovat – vilket det också gjorde. Rekommenderas starkt!!

Lime Gaming

PANIK! Helgen innan jul! Gäster på ingång! Inga problem för detta företag! Och noggranna är dom också! Inte bara tar dom extra steget för att alla ska va nöjda! Filmar, mäter och visar! Allt som dyrare bolag inte gjort tidigare! Grymt bra service! Tack!

Martin Zoné

Ringde vid lunchtid en fredag och berättade om problem som börjat visa sig så smått, men ännu inte akut på något vis.
Christoffer var fullbokad resten av dagen, men löste det ändå och kom efter arbetstid då jag var hemma så man slapp ta ledigt från jobbet ❤
Kom som han lovat, mycket trevlig, tog av sig skorna och var MYCKET noga med att inte skrapa emot något och att INTE smutsa ner 😍 Ett stort plus för detta!! Han gjorde sitt jobb, snabbt, noggrant och ordentligt men tog sig ändå tid att förklarade vad han gjorde och varför m.m. Inte dyrt heller, och dessutom med fast pris. Kan bara rekommendera detta företag varmt och helhjärtat!!

Torsten Hansson

Sen torsdagseftermiddag fick vi akut stopp i duschen. Då vi dagen efter skulle resa bort behövde vi någon snabbt. Spolbilen sa att han bara skulle hem och äta kvällsmat för att sedan direkt komma till oss. Han är punktlig, noggrann och mycket kunnig! Gav oss förklaringar och merinformation Efter åtgärdat problem tog han kökets avlopp också utan att vi bad om det. För honom en självklarhet! Honom ska vi anlita igen med glädje! Kim

Kim Thorén

Kan verkligen rekommenderas. Fick en oerhört grundlig kamerainspektion och spolning utförd. Fantastiskt kunnig kille och minst lika envis i sin kamp mot gunket i rören. Jag kommer aldrig föröka hitta nån annan firma!

Tobias Eklund

Spolbilen i Syd AB rekommenderas varmt av oss! En fackman som har intresse av och förmåga att lösa problem! Vi gav en helt felaktig anvisning om vad problemet var, men detektiven löste det galant. Bra på att förklara för de okunniga var han också. Vi vet vart vi kommer att ringa om något annat händer igen. Härlig kille också, trevligt att bara träffa honom! Tack Christoffer!

Ann-Sofi Larsson

Vi är väldigt nöjda med Spolbilen i Syd. Mycket trevligt bemötande och uppdraget genomfördes på bästa sätt. De är verkligen måna om sina kunder och ett stort plus är tillgängligheten då det är lätt att få tag i dem via telefon. Rekommenderar varmt Spolbilen i Syd.

Madelene Larneby

Kan verkligen rekommendera dessa. Underbar kille som tog sig tid att berätta hur allt såg ut och vad jag kan göra för att undvika felet framöver. Han höll snyggt och rent under hela tiden. Väldigt professionell och kunnig.

Linda Grönqvist

När man får stopp i ett avlopp så får man per automatik en ganska dålig dag. Eller det förväntade jag mig i alla fall. Ringer Spolbilen Syd och bokar en tid. Förväntar mig en lösning på problemet men inte mer egentligen. Det visar sig då att en fantastiskt serviceinriktad och urtrevlig man vid namn Christoffer dyker upp, före avtalad tid till råga på allt. En rätt dålig dag blir snart ett himla trevligt möte!

Han löser proppen, spolar övriga brunnar och avlopp och tar sig hela tiden tid till att snacka gott om himmel och jord. Han förklarar också hela tiden vad han gör och ger små råd för framtiden. Ingen brådska, utan lyssnar hela tiden på mina önskemål och anpassar sig därefter. Under hela tiden har han en flaska rengöringsmedel och torkpapper till hands, och städar upp efter sig i varje moment. Syns inte att han har varit här, förutom att allt rinner som det ska nu. Mycket proffesionellt!

Kan inte nog rekommendera Christoffer! Han kommer anlitas av oss varje gång liknande problem dyker upp! 6 stjärnor av 5 om det hade gått!

Erik Hansson

Jag vill berömma din anställd (som var hos oss den 11/03/2020) för kompetens, noggrannhet i arbetet, flit och mycket god kontakt med klienten. Det är sällsynt att någon gör sitt jobb med sådan precision och engagemang. Vi kommer att rekommendera dig till våra vänner.

Iza Knap

Mycket bra service. Christoffer är mycket duktig och trevlig och ger sig inte förrän allt är till belåtenhet. Bra på att förklara varför o hur o var stoppet uppkom. Kommer snabbt om det behövs. Lämnar det snyggt och prydligt efter sig. Kan verkligen rekommendera Spolbilen Syd.

Aina Grönqvist

Christoffer är enormt kompetent och man kan räkna med att arbetet som han gör kommer att bli rätt utfört. Han ser alltid till kundens bästa och till råga på det så har han alltid ett glatt humör. Går inte ens att jämföra med övriga aktörer i branschen!

Carl Hallbäck

Bästa tänkbara service, trevlig, duktig och jättebra på att visa och förklara vad som behövdes göras för att bli av med vårt råttproblem. Filmer från före och efter hans relining av vårt trasiga rör känns väldigt tryggt och bra.

Andreas Lundgren

Kom på uppgjord tid, utförde ett perfekt jobb snabbt ochgjorde rent ochsnyggtefter sig. Kan bara rekommendera företaget.

Anders Lindahl

0727-14-16-18

Jour dygnet runt

Övriga ärenden

Mån-Sön: 24/7

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

Vi gör avloppsspolning i Lund

Vi finns till hands och hjälper dig när du behöver åtgärda ett stopp i avloppet i Lund. Med erfarenhet inom flera områden kan vi utföra tjänster som avloppsspolning. Problemet blir löst och du har ett fullt fungerande avlopp igen. Vi tar hand om all möjlig avloppsspolning, snabbt och enkelt. Det är lätt hänt att förväxla och blanda ihop begreppen slamsugning och avloppsspolning med varandra.  När vi är ute och hjälper våra kunder använder vi en modern och effektiv teknik som gör att vi kan utföra spolning i Lund, vilket ger samma goda resultat precis så som vi skulle utfört slamsugning i Lund. Det gör vi för att så snabbt som möjligt kunna lösa ett fungerande avlopp till er igen. Vår service av avloppsspolning i Lund innebär att du inte behöver vänta speciellt länge – särskilt inte vid akuta fall. Vi gör allt vi kan för att hjälpa till så fort som möjligt med att fixa ett stopp i avloppet i Lund.  

Här vill vi vara med och påverka samt lämna nöjda kunder som väljer att återkomma till oss när nya problem med avlopp uppstår.

 

24/7

Tillgänglig alla dagar
i veckan när som helst

4+

Över 4 års erfarenhet
i branschen

100%

Våra kunder är alltid
nöjda och ringer tillbaka

Vi fixar stopp i avloppet i Lund

Vi har den kunskap och kontakter som krävs för att lösa alla typer av avloppsproblem och kan smidigt åtgärda om du har stopp i avloppet. I många fall där det tros behöva slamsugning i Lund visar det sig att avloppsspolning i Lund är en lika så effektiv lösning. Vi vill erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen till rätt pris. Vi välkomnar samarbeten med andra företag som behöver vår service i tid och otid. 

Vi arbetar i stora delar av Skåne. I följande orter kan vi hjälpa dig: Helsingborg, Ängelholm, Båstad, Höganäs, Åstorp, Landskrona, Lund, Lomma, Bjärred, Klippan, Bjuv, Löddeköpinge, Malmö, Perstorp och Laholm.

 

Akut? Ring jouren:

0727 14 16 18 Jour dygnet runt
Kontakta oss